animatie

Wij vertalen complexe processen naar een begrijpelijke animatie

Animatie is de manier om uw product of dienst onder de aandacht te brengen. Of het gaat om productdemonstraties, educatieve animaties of instuctievideo's Mova weet tot de kern van het verhaal te komen en dit te vertalen naar een effectieve animatie.

icon

duidelijk verhaal

Complexe processen die enkel in woorden worden uitgelegd zijn vaak moeilijk te begrijpen. Mova heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen van creatieve oplossingen voor complexe processen en weet dit in een duidelijk verhaal te vertellen.

icon

Pakkende vormgeving

De stijl van van een animatie is van groot belang om uw bedrijf herkenbaar en onderscheidend te maken. Vanaf het eerste ontwerp kijken we naar uw huidige stijl en welke stijl aansluit bij uw doelgroep om de effectiviteit van de animatie te optimaliseren.

icon

aantrekkelijke prijs

Door slimme keuzes te maken tijdens het ontwerpproces en het gunstige uurtarief kunnen we animaties tegen een aantrekkelijke prijs aanbieden. Zo kan Mova al bumpers en korte intro's realiseren vanaf 400 euro. Voor op maat gemaakte animaties maken we graag voor u een offerte.

Foto realisme weerspiegelt de kwaliteit en kracht van uw product

Een product presenteren kan op vele manieren. Echter een kwaliteitsproduct presenteren wordt pas succesvol wanneer de visuele communicatie perfect is. Bij Mova weten we als geen ander hoe belangrijk belichting, camerawerk en compositie is voor indrukwekkende animaties.